‘Fast & Furious’ vjen tashmë si një serial i animuar

Një përshtatje të animuar i është dhënë ekskluzivisht Netflix nga DreamWorks Animation Television për krijimin e një seriali të përshtatur për fëmijët dhe familjen të ciklit të filmave të njohur të “Fast and Furious”.

Në serial, adoleshenti Tony Toretto ndjek hapat e kushuririt të tij Dom. Ashtu si ky i fundit, ai edhe shokët e tij rekurtohen nga një agjensi qeveritare për të deportuar në një kastë, që është froni i një organizate kriminale që kërkon të dominojë botën.

Vin Diesel, Neal Moritz dhe Chris Morgan, të cilët janë edhe producentë të françizës “live-aciton” do të jenë producentë ekzekutivë në serialin e animuar.

Filmi origjinal në 8 prodhimet e tij, ka marrë të ardhura rreth 5 Bilion Dollarë ndër vite. Ndërsa prodhimi i rradhës pritet të shfaqet në Korrik 2019. Filmat spin-off të Fast and Furios do të realizohen në Prill 2020 dhe 2021./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.