Fest 56 azhornon më në fund faqen në internet, por përsëri në gabim

Festivali i Këngës, më në fund ka azhornuar për këtë edicion disa ditë para shfaqjes, faqen zyrtare në internet që IMAlbania.com e vendosi në kritikë disa javë më parë.

Edhe pse tashmë azhornimi i web-i të festivalit, tashmë është bërë traditë që të lihet përherë për në planin e fundit, kësaj rradhe Festivali i Këngës ka sjellë një design të ri dhe responsiv i cili në fakt vjen me një mangësi e cila është e pa tolerueshme.

Në faqen kryesore është vendour një tekst i thjesht e përkufizuar si logo e festivalit duke e ndryshuar krejtësisht brandin e këtij edicioni dhe duke dalë nga linja e dizajnit.

Pjesa tjetër e faqes online është mjaft e veçantë duke i dhënë një imazh edhe më të mirë “Fest 56”, i cili këtë vit mendohet të jetë mjaft i arritur ndryshe nga viti i kaluar.

Festivali i Këngës  do të shfaqe në prag të Krishtlindjes, në datat: 21, 22, 23 Dhjetor.

 

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.