Fillon transmetimet TVP English

Kanali i ri televiziv i TVP-së në gjuhën angleze ka debutuar zyrtarisht në 11 Nëtor, pikërisht në ditën e 100 vjetort të pavarësisë së Polonisë dhe është i disponueshëm si një shërbim streaming në Polandin.com, si dhe në YouTube dhe Facebook.

Programacioni i kanalit do të ofrojë një përmbajtje me emsione informative e kulturore, filma dhe seriale produksione polake me më të mirat e industrise vendase.

Gjatë vitit 2019 parashikohet që kanali të jetë në transmetim satelitor dhe në app-in zyrtar.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.