Televizioni publik turk TRT zgjerohet në Indonezi

Transmetuesi publik turk me kanalin ndërkombëtar TRT World dhe TRT Arabi kanë hyrë në një partneritet me platformën indoneziane pa pagesë OTT Oona.

Si rezultat i këtij partneriteti, dy kanalet do të jenë në dispozicion për 185 milionë abonentë të Oona.

TRT World, i cili transmeton në gjuhën angleze, është operativ nga viti 2015 dhe ka qendër në Stamboll, me tre redaksi në vende të tjera të botës.

Oona është një degë e NFCX në sinergji me Metranet, një degë e Telkom Indonesia. Shërbimi i saj i falas dhe premium parashikohet të shtrihet në pjesë të tjera të Azisë, Afrikës, Amerikës së Jugut, Lindjes së Mesme, SHBA dhe Evropë.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.