Google Play Movies dhe TV tashmë edhe në televizorët smart LG

Duke filluar që nga ky muaj, të gjithë përdoruesit e Televizorëve Smart LG nga rreth 100 shtete të ndryshme do të kenë mundësi të përdorin Google Play Movies & TV.

Duke u përshtatur me sistemin operativ NetCast që LG Smart TV përdorin, Google Play Movies dhe TV do të ofrojë në HD dhe SD programe të ndryshme ndër më të ndjekurat nga publikun

Shikuesit mund të marrin me qera ose të blejnë programe të ndryshme nga Hollwood, si dhe show televizionesh nga mbarë bota në gjuhë të ndryshme kur të dëshirojnë dhe sa herë të dëshirojnë.

Google Play Movies will become available starting this month on LG Smart TVs in 104 countries with the TV service rolling out initially in the US, the UK, Australia, and Canada

Google Play Movies do të mundësohet duke filluar që nga dita e sotme në 104 shtete ku midis tyre Kanadaja, Mbretëria e Bashkuar dhe Australia.

IMA/ J.Kasaj

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.