“Hija e së shkuarës” së shpejti në Kanal D Drama

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Një tjetër premierë do të shfaqet në logon e Kanal D Drama për adhuruesit e serialeve turke.

Narin, një grua e fortë dhe një avokate e suksesshme, ka arritur çdo synim pa ndihmën e askujt dhe ka hedhur pas të shkuarën dramatike të familjes së saj. Fati e do që të takojë sërish Firatin, të dashurin e saj të parë dhe të përballet me atë pjesë të së kaluarës që ka dashur medoemos ta harrojë. Sa e madhe duhet të jetë një dashuri që të sfidojë e të mposhtë hijet që vijnë nga e shkuara?

Ky serial do të transmetohet në Kanal D Drama, pjesë e platformës Tring.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!