Hilda Gorica dhe Thimi Samarxhiu dy moderatorët e rinj të ‘7 pa 5’ dhe risitë e këtij sezoni!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Fytyra e re e mëngjesit në Vizion Plus për këtë sezon do të jenë Hilda Gorica dhe Thimi Samarxhiu.

Autore e programit është gazetarja Pranvera Borakaj e cila do të vazhdojë të jetë pjesë e emisionit jo më si moderatore. Formati do të sjellë çdo mëngjes informacione të bollshme dhe utilitare për të nisur një ditë në menyrën më të mirë të mundshme.

LEXO EDHE:

EKSKLUZIVE | Pranvera Borakaj largohet nga 7pa5!

Risi e këtij sezoni përveç moderatorëve ështe edhe struktura ditore që do të ketë emisioni gjatë javës. Java do të jetë e organizuar sipas ditëve duke ndikuar sjelljen e audiencës për një vemendje maksimale ndaj formatit.

Por të njohim më mirë dy moderatorët e rinj.

Hilda ka studiuar informatikë ekonomike dhe ka punuar në atë sektor, derisa vendosi të ndiqte pasionin e saj që është regjimi ushqimor i shëndetshëm, aktiviteti fizik ose kujdesi për veten. Ajo tashmë është nutricioniste fitnesi dhe mbasi përfundoi studimet dhe në këtë drejtim filloi dhe punësimin po në kë të fushë. Ne sezonin e kaluar ajo ka qenë pjesë e platformës Tring, ku ka ndarë më shikuesit receta për një regjim ushqimor të shëndetshëm bashkë me ushtrime të caktuara për të gjitha pjesët e trupit në kanalin Living. Një personazh mjaft aktiv në mediat sociale.

Thimi Samarxhiu vjen pas nje eksperience të gjatë në median e shkruar dhe atë televizive. Gazetar në shumë reportazhe, lidhje direkte, intervista me personazhe të njohur të politikës e jo vetëm. Këtë herë në moderimin e bisedave rreth politikës dhe aktualitetit me të ftuarit në studion e 7pa5

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!