InfoMedia Albania lancon versionin “beta” të Guidës Elektronike – Udhëzuesit Elektronik të Televizionit Shqiptar (EPG)

Ndërsa do të dali me versionin final në 1 Shkurt, IMAlbania.com ka lancuar projektin më të ri për portalin si dhe një ndër opsionet më të kërkuara nga lexuesit.

Përmes bashkëpunimit me AlbEPG, IMA ka hedhur në portalin online në një seksion të dedikuar, guidën elektronike të televizionit shqiptar që njihet ndryshe edhe si EPG – Udhëzuesi Elektronik i Televizionit.

Në të renditen më shumë se 30 kanale shqiptare, përfshirë këtu kanalet kombëtare shqiptare, si dhe kanalet e platformave digjitale si Tring dhe Digitalb.

Teksa jemi duke punuar për përmirësimin e versionit final, do të donim të dinim kërkesat dhe përshtypjet tuaja për guidën, të cilat mund ti dërgoni në email-in e dedikuar epg@imalbania.com si edhe nëpërmjet modulit të “inbox” në faqen tonë zyrtare në facebook.

Guidën Elektronike mund ta ndiqni përmes linkut: https://www.imalbania.com/guida/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.