Eurosport 1 HD falas gjatë Lojërave Olimpike Dimërore

Photo Credit: Eurosport

Eurosport 1 HD do të jetë pa pagesë në platformën Freenet TV gjatë lojërave Olimpike Dimërore nga datat 9-25 Shtator 2018.

Freenet dhe Discovery Networks Deutschland publikoi ditën e sotme marrëveshjen e arritur.

Eurosport 1 HD në versionin gjerman do të raportoj 24 orë në ditë, të gjitha konkurimet në PyeongChang në kualitetin Full HD. Kanali është i hapur dhe mund të merret përmes platformesë Freenet TV me një abonim mujor.

 

Kanali i njohur sportiv mund të merret falas dhe pa pagesë edhe në kabllorin Unitymedia gjatë lojërave olimpike të dimrit.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.