Sot në “Rrahje Zemre” – 31/01/18

Ejlyli dhe Aliu ndjekin nga afër gjendjen e Mehmetit.

Teksa merr përgjigjet e analizave të Mehmetit, Ejlyl sjell ndërmend momente të së shkuarës sëbashku. Çfarë është shkruar në to?

E bllokuar në një nga ashensorët e spitalit, Bahar duhet të përballet me gjendjen shëndetësore të një pacienti.

Mehmet hap sytë, ndërsa Ejlyl gjendet pranë tij. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Selimi takohet me babain e Aliut. Çfarë do t’i tregojë ky i fundit?

Mehmet i nënshtrohet një operacioni të vështirë të cilin do e ndjekë Ejlyli dhe Aliu.

Pas tyre, do të futet Sinani. Si do të jetë përballja e tij me Ejlyl?

Aliu pëpiqet ta qetësojë atë. Çfarë do të bëjë ai?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.