“Pasioni i Krishtit” do të ketë një vazhdim

Një nga filmat më kontroversial dhe më të shikuar të historisë biblike: Pasioni i Krishtit i regjizorit Mel Gibson, i shfaqur në vitin 2004, me një fitim botëror gati 600 milionë dollarë do të ketë një vazhdim.

Lajmi është konfirmuar nga Jim Caviezel, që do të interpretojë sërish Jezu Krishtin dhe ka deklaruar për USA Today se filmi do të jetë “gjëja më e mbrekullueshme që keni parë ndonjëherë”, duke shtuar: “Nuk mund t’ju zbuloj ende përse bëhet fjalë, por mund t’ju them se Mel Gibson do të bëj filmin më të bukur në historinë e tij”.