Ja se si të gjithë filmat e Disney janë të lidhur me njëri-tjetrin | VIDEO

Prej vitesh, fansat e Pixar kanë aluduar se të gjithë filmat e studios kanë qënë të lidhur me njeri tjetrin.

Në një video të publikuar në faqen në Facebook të Toy Story, Disney ka vërtetuar teorinë e fansave.

Duke filluar që nga filmi më i ri Në Kërkim të Dorit, video 2.30 minutëshe, tregon të gjithë personazhet e filmave të Pixar dhe lidhjen që ato kanë me njëri tjetrin.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.