Ja si mund të siguroni sinjalin DVB-T2 të Vizion Plus dhe Tring

Për të gjithë shikuesit që janë duke hasur probleme në marrjen e sinajlit digjital për Vizion Plus dhe kanalet e platformës Tring në aparatet dhe televiziorët e inkorporuar me sistemin digjital më poshtë gjenden frekuencat dhe pikat e transmetimit për secilën zonë.

Ne lidhje me informacionin e kerkuar, frekuenca dhe pikat e transmetimin si me poshte.

FREKUENCA E TRANSMETIMIT DVB T-2  TIRANE DURRES, KAVAJE

  •   762 Mhz kanali 57 UHF.

PIKAT E TRANSMETIMIT

  • Tirane dhe rrethina drejtimi i antenes “koder DAJT”
  •  Durres dhe rrethina drejtimi I antenes “koder Marine”
  •  Kavaje dhe rrethina drejtimi I antenes ‘”Kryevidh”
REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.