Pa sinjal? Tring ka ofertën më të mirë për aparatin DVB-T2!

ARTIKULL PROMOCIONAL I SPONSORIZUAR

Është fikur sot më 10 shtator sinjali analog në Tiranë dhe Durrës. Kjo do të thotë se për të parë TV, ju duhet të keni një aparat marrës dixhital. Nëse nuk dispononi një dekoder të tillë, ju nuk mund të shikoni kanalet të cilat më parë transmetonin në sinjalin analog.

 

Me dekoderin e ri, ju do të përfitoni:

  • Më shumë kanale televizive
  • Cilësi më të lartë transmetimi

 

Çfarë duhet të bëni për të pasur një dekoder dixhital?

Tring vjen me një super ofertë për Tiranën dhe Durrësin. Nxitoni të përfitoni nga oferta:

Aparat tokësor HD DVB-T2 + kartë smart + 1 muaj abonim në platformën tokësore 2,900 lekë.

UEFA Champions League e përfshirë.

Të gjithë klientët përveç kanaleve Tring me aparatin HD DVB -T2 mund të shohin të gjithë kanalet kombëtare falas.

 

Për më shumë informacion, vizitoni pikën më të afërt Tring, telefononi në 044800008 ose vizitoni www.tring.al

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.