Jeton prej vitesh në Zvicër/ “Mimoza llastica” dhuron respiratorë për spitalin “Shefqet Ndroqi”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Aktorja e njohur për publikun shqiptar, Zhaklina Dhimojani Blättler, e cila mbahet mend për rolin e saj tek filmi “Mimoza Llastica” ka dhuruar përmes Ambasadës shqiptare në Bernë disa respiratorë për spitalin “Shefqet Ndroqi”, në ndihmë të të prekurve me koronavirus.

Ambasada e Shqipërisë në Bernë i ka shprehur mirënjohje aktores për gjestin e saj human, e cila edhe pse u largua nga Shqipëria për të jetuar në Zvicër në vitet 90-të, ajo ende vijon të kontribuojë për vendin e saj.

“Ambasada e RSH në Bernë i shpreh falenderime dhe mirënjohje Z. Blättler, që gjatë këtyre viteve në Zvicër ka dhënë ndihmën e saj në fushën sociale, ka promovuar artin dhe kulturën tonë në Diasporë dhe ka kontribuar me donacione të ndryshme për Bashkinë e qytetit të Himarës, prej nga ajo ka origjinën”, thuhet në mesazhin e ambasadës.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!