Kampionati Botëror i Basketbollit, ekskluzivisht në RTSH

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Duke filluar nga 30 gushti e deri më 14 shtator 2014, RTSH do të sjellë ekskluzivisht dhe pa pagesë Kambionatin Botëror të Basketbollit Spanjë 2014.

Kampionati i këtij viti do të jetë edicioni i 17-të i FIBA Basketball World Cup, turneu i njohur më parë si FIBA World Championship, që këtë vit organizohet ne Spanje. Kjo do të jetë hera e fundit e turneut që do të mbahet në ciklin aktual katërvjeçar. Edicioni i ardhshëm FIBA World Cup do të zhvillohet pesë vjet më vone, në 2019.

Fituesit do të kualifikohen automatikisht për Lojrat Olipike Verore 2016 ne Rio de Janeiro, Brazil.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!