Kanalet e Mediaset i shtohen platformës Sky Italia

Shumë shpejt kanalet free të Mediaset free do të zbarkojnë në platformën Sky Italia.

Të gjithë abonentët e platformës satelitore Sky do të kenë mundësinë të ndjekin kanalet tradicionale dhe ato të digjitalit tokësor të Mediaset.

Pas Canale 5, në platformën satelitore do të shtohen edhe kanalet e tjera në frekuencën e satelitit HotBird 13° Est, Italia 1 (SD dhe HD), Rete 4 (SD dhe HD) dhe kanalet tematikë 20 Mediaset (SD dhe HD) Iris, La5, Focus, Mediaset Italia Due, Mediaset Extra, Top Crime.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.