Kanali për të rritur VividTV do të shtrihet edhe në Ballkan

Vivid do të ofrojë së shpejti shërbimin VOD dhe një kanal tv në Serbi, Slloveni, Bosnje dhe Hercegovinë, Bullgari dhe Macedonia.

Shumë prej operatorëve prezentë në rajonin ballkanik do të ofrojnë transmetimin e filmave dhe katalogun online që Vivid disponon për të rriturit.

Vivacom, platforma bullgare kabllore/DTH ka nisur transmetimin e Vivid TV nga muaji maj.

Vivid Entertainment ka lidhur një marrëveshje me Gamma Broadcast Group, një nga platformat online më të njohura në industrine e filmave për të rritur për shpërndarrjen e content-it të tij.

Falë këtij partnership-i, Vivid do të ofrojë filma nga studiot e njohura të produksionit si Rocco Siffredi, Vixen, Tushy, 21Sextury e shumë të tjerë, në kanalin e Vivid dhe Vivid On Demand.

Vivid është prezent në 50 shtete dhe po shtrihet në Europë ku transmeton kanalet Vivid TV Europe, Vivid Touch dhe Vivid Red HD si dhe shërdimi Vivid On Demand.