Këta janë filmat dhe serialet që nuk do të shihni më në Netflix!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Netflix-i ta jep, Netflix-i ta merr sërish! Këtë dhjetor, përgatituni të ndaheni me disa filma/serialë shumë interesantë, prandaj është mirë t’i hidhni një sy listës më poshtë.

Lajmi i mirë është që keni ende pak kohë për t’ju kthyer dhe njëherë The Notebook apo Gossip Girls para se të hiqen nga Netflix. Më poshtë, gjeni listën e plotë të filmave/serialeve që do të largohen nga Netflix në dhjetor të 2020.

1 dhjetor

Heartbreakers

The Lobster

4 dhjetor

Cabin Fever

Dr. Seuss’ The Grinch

5 dhjetor

The Rum Diary

6 dhjetor

The Secret

7 dhjetor

Berlin, I Love You

The Art of the Steal

8 dhjetor

Sin Senos Sí Hay Paraíso

10 dhjetor

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

14 dhjetor

Hart of Dixie, sezoni 1-4

17 dhjetor

Ip Man 3

22 dhjetor

The Little Hours

24 dhjetor

The West Wing, sezoni 1–7

25 dhjetor

Spider-Man: Into the Spider-Verse

27 dhjetor

Fifty

28 dhjetor

Laëless

29 dhjetor

The Autopsy of Jane Doe

30 dhjetor

Dexter, sezoni 1-8

Hell on Wheels, sezoni 1–5

Ip Man

Ip Man 2

Nurse Jackie, sezoni 1–7

31 dhjetor

Airplane!

An Education

Anna Karenina

Baby Mama

Back to the Future

Back to the Future Part II

Back to the Future Part III

Bad Teacher

Barbershop

Being John Malkovich

Cape Fear

Casper

Charlie St. Cloud

Coneheads

Definitely, Maybe

Dennis the Menace

Drugs, Inc., sezoni 6

The Dukes of Hazzard

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Fargo

For Love or Money

Frida

Gossip Girl, sezoni 1–6

Grand Hotel, sezoni1–3

Her

Hoë the Grinch Stole Christmas (2000)

The Inbetëeeners, sezoni 1–3

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Indiana Jones and the Last Crusade

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Indiana Jones and the Temple of Doom

The Intervieë

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Nacho Libre

Not Another Teen Movie

The Notebook

Octonauts, sezoni 1–3

The Office, sezoni 1–9

Poltergeist

Pride & Prejudice

Session 9

Splice

Starsky & Hutch

Superman Returns

The Toën

Troy

WarGames

The Witches