Kolana e librave “Meduza” dedikuar shkencave të komunikimit dhe medias

Instituti Politik i Studimeve Humane ka kënaqësinë t’Ju ftojë në promovimin e kolanës së librave “Meduza” dedikuar shkencave sociale, posaçërisht shkencave të komunikimit dhe medias. Përkthimi dhe botimi i këtyre librave u realizua falë mbështetjes së Autoritetit të Mediave Audiovizive. Botuesi i librave është shtëpia botuese Zenit.

Librat e parë të kësaj kolane janë përkthimet e mëposhtme, që kanë në qendër televizonin dhe gazetarinë:

• “Sociologjia e televizionit”, nga Brigitte Le Grignou, shqipëruar nga Elvis Hoxha;
• “Shpërkthimi i gazetarisë”, nga Ignacio Ramonet, shqipëruar nga Elvis Hoxha;
• “Televizioni dhe kultura rinore”, nga Jan Jagodzinski, shqipëruar nga Genc Shehu;
• “Historia e Programeve televizive amerikane”, nga James Roman, shqipëruar nga Pavjo Gjini dhe Evi Veliu.

Promovimi do të mbahet më datë 3 dhjetor 2018, ora 18:00, pranë ambienteve të Autoritetit të Mediave Audiovizive, Rr. “Papa Gjon Pali II”, Nr. 15, Tiranë.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.