Lekundje tërmeti, ndihet në disa qytete të Shqipërisë

Një lëkundje tërmeti relativisht e fortë është ndjerë në disa qytete të Shqipërisë.

Lekundjet raportohet deri tani të jenë ndjerë në Tiranë, Durrës, Vlorë dhe Fier.

Tërmeti e pati epiqëndrën në 5 KM nga Veri Lindja e Lushnjes, ndërkaq thellësia ka qënë 2 KM.

Lëkundjet kanë patur magnitudën 4.0 ballë sipas EMSC dhe raportohet që është ndjerë në pjesën e Shqipërisë së Mesme dhe në pjesën jugore të ultësirës perëndimore të vendit./IMA/