Loredana publikon ‘ROCKSTAR’ me videoklipin e xhiruar në Alpet e Zvicrës

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Këgëtarja shqiptare ka sjellë së fundmi këngën e saj më të re Rockstar shkëputur nga albumi i saj i fundit Medusa.

Video është xhiruar në Alpet e Zvicrës dhe Lori duket se i shton edhe më shumë bukuri natyrës zviceriane!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!