Lule të Vetmuara – 28.11.2020 | Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Ejlylin?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Vajzat nisen të vendosin në zbatim planin e tyre për të kapur Kemalin.

Por situata merr rrjedhë tjetër dhe ato përfundojnë të mbyllura në një dhomë me gaz.

A do të arrijë në kohë Nazan t’i shpëtojë ato?

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Ejlylin?