Mark Hamill mund të jetë pjesë e ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 3’ falë… Twitter

Twitter tashmë është bërë një ndër rrejtet sociale më me influencë në botë dhe pse tek shqiptarët mund të duket “jashtë mode”. Duke filluar që nga personazhet e politikës, gjigandi social që konkuron prej vitesh me Facebook, ka arritur të jetë një zë mjaft i fortë në marëdhëniet mes shteteve, politikës por edhe botës së televizionit dhe kinematografisë.

Rasti më i fundit vjen nga kinematografia. Orët e fundit, ndjekësit e Twitterit përmes hashtag-ëve janë duke bërë kërkesa të shumta duke sugjeruar që aktori i njohur Mark Hamill të jetë pjesë e Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Një prej fansave të Guardians of the Galaxy përmes një “twitimi” i ka kërkuar producentit të spektaklit James Gunn nëse Hamill mund të jetë pjesë e sezonit të tretë të filmit, ndërkohë Gunn nuk ka hezituar të përgjigjet duke i shprehur se Mark dhe ai jetonin në të njejtën lagje në Maliboo dhe se do të ishte kënaqësi për të që kishte një takim miqësor me të për të diskutuar më tepër.

 

Lexoni më poshtë replikat në Twitter dhe filloni të mendoni se cilin personazh Hamill duhet të luaj në universin e kujdestarëve: