Marlon Brando pas vdekjes: “Nuk ka filma të mëdhenj, nuk ka art! Është vetëm tregti!”

Marlon Brando, një nga yjet më të mëdhenj të Hollivudit, tani do të “interpretojë” një film që mund ta hedhë në erë imazhin e tij legjendar. 11 vjet pas vdekjes, aktori do të dalë sërish në skenë, veçse këtë herë për të portretizuar veten në një autobiografi përtej varrit.

Muajt para vdekjes, aktori i kaloi duke regjistruar 200 orë shirita vidio, të padëgjuar deri tani. Në “Listen to me, Marlon”, aktori rrëfen urrejtjen për famën dhe suksesin që i dha miliona.

Po ashtu, Brando hapet edhe për dëshirën e tij të famshme seksuale, falë të cilës ishte edhe babai i plot 16 fëmijëve nga tri martesa dhe lidhje të tjera të panumërta.

This slideshow requires JavaScript.

Ylli i kinemasë, i cili ndërroi jetë në moshën 80-vjeçare më 2004, tregon sesa e bezdiste të qenit në qendër të vëmendjes.

“Nuk e duroj dot… E urrej! Ju nuk e keni idenë sesa e bezdisshme është të mos mundesh të jesh thjesht njeri i zakonshëm. Për mua ka qenë një luftë e vazhdueshme të ruaja toruan dhe sensin e realitetit, larg suksesit”.

Për filmat, Brando thotë “Nuk kam bërë filma të mëdhenj. Ato nuk ekzistojnë. Nuk ka artistë. Ne jemi biznesmenë, jemi tregtarë. Nuk ka art: pará, pará, pará!”.

Brando ishte ndoshta më i madhi, por tani u thotë admiruesve se e gjithë karriera e tij pati sukses ngaqë ishte një gënjeshtar i mirë.

Marre nga Channel One