Mediaset lancon platformën ndërkombëtare të OTT

Mediaseti Spanjoll do të sjelli shërbimin e tij streaming, Mitele Plus në tregjet ndërkombëtare.

Shërbimi spanjoll përfshin kanalin CincoMAS, i cili deri më tani është transmetuar si një kanal linear në Amerikë. Do të ketë gjithashtu lajme nga Telecinco, prodhime origjinale të Mediaset, qasje në bibliotekën e filmave Mediaset, dhe gjithçka nga talent show-t, sportet dhe dokumentaret.

Shërbimi OTT, Mitele Plus do të jetë në dispozicion për një pagesë mujore 3 € dhe 30 € për të gjithë vitin.

Aksesimi mund të bëhet përmes web-it, aplikacioneve për celular si dhe gjithashtu është planifikuar për t’u lancuar dhe në TV smart.

Disponueshmëria e përmbajtjes live dhe sipas kërkesës do të ndryshojë në varësi të territorit; karakteristikat përfshijnë dhe mundësinë për të shkarkuar përmbajtje në celular për shikimin e mëvonshëm.