Mediaset Spain lançon kanalin e tij të shtatë

Mediaset do të lançoj kanalin e tij të shtatë në Spanjë, Be Mad TV, në javët e ardhshme.

Kanali i ri premton një eksperiencë të re në median Spanjolle, i cili do të bëhet pjesë e kanaleve dixhitale në Spanjë, digjitalizimi i të cilës ka një afat skadence deri më datën 28 Prill, ku pothuajse të gjitha televizionet Spanjolle në transmetim toksor, janë në fazën e fundit të ndryshimit të transmetimit të tyre në atë dixhital.

Aktualisht Mediaset Spain në transmeton gjashtë kanale si al Tele Cinco, Cuatro, Factoria de Ficcion, Boing, Divinity dhe Enegry.

InfoMedia Albania

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.