Lionsgate ka publikuar teaser trailer-in e My Little Pony, filmi që do të sjellë më në fund në ekranin e madh kafshët e dashura me krahë që u shfaqen për herë të parë në vitin 1981, në formën e lodrave të markës Hasbro dhe që më pas u bënë protagonistët e serialit televiziv me të njëjtin titull My Little Pony Tales, për të ndryshur emër në 2010 si My Little Pony – Miqësia magjike.

Filmi My Little Pony, që pritet të ketë premierën në datë 6 tetor, tregon se si një forcë e errët po kërcënon Ponyville dhe detyron Mane 6 – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy dhe Rarity – të ndërmarrin një udhëtim përtej Equestria.
Personazhet do të interpretohen nga zvrat e artistëve të njohur ndërkombëtar, si Emily Blunt, Zoe Saldana, Michael Peña, Liev Schreiber, Kristin Chenoweth, Sia dhe Taye Diggs.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.