Ndërron jetë aktorja zanore e “Daphne”, një prej personazheve më të njohur të ‘SCOOBY-DOO’

Të gjithë e kemi parë Scooby Doo, një prej serialeve karton më të ndjekur në mbarë botën i cili ka gozhduar në ekran për vite me rradhë, të madhë dhe të vogël.

Por lajme të këqija vijnë nga grupi që luajti si aktorë zanorë gjatë serialit. Raportohet se në fund të muajit të kaluar, aktorja zanore e cila ka luajtur nën personazhin e Daphne Blake në versionin klasik të serialit, Heather North në moshën 71 vjeçare.

Mësohet se ajo ka vdekur në banesën e saj në Studio City si pasojë e një sëmundje të gjatë. Ajo luajti për herë të parë, në premierën e sezonit të dytë të serialit karton në vitin 1970, për ta mbyllur në vitin 2003.