Ja filmat më të klikuar të 2017

Fundi i vitit sjell edhe statistikat në fusha të ndryshme, se si ka kaluar 2017-ta dhe sa efikase ka qenë. “Google” liston gjithnjë preferencat e njerëzve për interesat e tyre në motorin e kërkimit.

Këtë vit nuk mungoi as klasifikimi për titujt e filmave më të kërkuar në internet për vitin 2017. Kryesimi mbahet nga horrori “IT” shkruan bota.al, përshtatja kinematografike e librit të Stephen King./intv
Ja lista e filmave më të kërkuar:

1 – IT

2 – WONDER WOMAN

3 – BEAUTY AND THE BEAST

4 – LOGAN