Nëse ju ka marrë malli të qani, këta janë 10 filmat që do t’ju bëjnë të derdhni lotë!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Para se të vijojmë me listën, na lini t’ju themi se ju që qani kur shihni një skenë prekëse në film, jemi më të fortë emocionalisht, pavarësisht lotëve.

  1. “The Terminal” (Terminali)

Victor, turisti nga Europa Lindore e gjen veten në aeroportin e Neë York-ut si pasojë e një lufte të papritur që shpërtheu në vendin e tij. Atij do të duhet të jetojë aty derisa lufta të mbarojë, por ç’ndodh gjatë kësaj periudhe?

  1. “12 Years a Slave” (12 vite skllav)

Një njeri me ngjyrë, dikur i lirë, rrëmbehet dhe shitet si skllav. Për 12 vite me radhë, jeta e tij është në duart e pronarit të pamëshirshëm në mes të një vendi ku i duhet të luftojë çdo ditë për të mbijetuar.

  1. “Life is beautiful” (La vita e bella)

Një burrë hebre dhe djali i tij janë viktimat e Holocaust-it të ndodhur gjatë Luftës së Dytë Botërore. Për të mbrojtur të birin nga rreziku që ndodhej jashtë, babai përdorte imagjinatën për t’i treguar se jeta është e bukur, edhe brenda një kampi.

  1. “Ps: I love You”

Bëhuni gati të qani nga fillimi në fund. Holly, humbet dashurinë e jetës së saj, Gerry-n si pasojë e një sëmundjeje të pashërueshme. Çfarë gjen pas vdekjes së tij, e ndihmon të kalojë dhimbjen e të vazhdojë jetën pa të.

  1. “The Boy in the Striped Pajamas” (Djali me pizhama me vija)

“Djali me pizhama me vija” është historia rrënqethëse e një miqësie të ndaluar mes një vogëlushi 8-vjeçar (djal i një komandanti gjerman) dhe një fëmije hebre, brenda një kampi përqëndrimi.

  1. “Room” (Dhoma)

Pasi një periudhe shumë të gjatë kohe të mbyllur brenda disa mureve, një grua dhe djali i saj arrijnë të lirohen. Eksperiencat dhe perceptimet e vogëlushit teksa sheh botën për herë të parë, do t’ju drithërojnë.

  1. “The Pianist” (Pianisti)

Filmi tregon përpjekjet e një burri hebre të cilin e kanë ndarë nga familja gjatë operacionit për zhdukjen e hebrenjve në Poloni.

  1. “Stepmom” (Njerka)

Pas 3 vitesh i divorcuar, Luke Harrison (Ed Harris) gjen një të dashur të re. Ish-gruaja e tij Jackie (Susan Sarandon) dhe e dashura e re do të detyrohen të lënë mënjanë mëritë dhe ndryshimet për të ndihmuar në rritjen e fëmijëve pas një krize të thellë familjare.

  1. “A marriage story”

Ky film është si të shohësh funeralin e një marrëdhënieje shumë të mirë. Të dyja palët janë të lënduara, por s’ka asnjë shanse për ta shpëtuar lidhjen që kishin dikur.

  1. “Love Story”

Një histori dashurie sa shpresëdhënëse aq edhe e dhimbshme që duhet ta shihni patjetër!

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!