Nis A2 Business, emisioni i ri i gazetares Aurora Sulçe

Ka startuar sot në A2 CNN emisioni i përditshëm i ekonomisë, A2 Business, nën drejtimin e gazetares Aurora Sulçe. Emisioni do të transmetohet çdo ditë në ora 14:35 dhe do të trajtojë zhvillime kryesore ekonomike nga vendi dhe bota.

Në studio do të jenë emra më të njohur nga fusha e ekonomisë, përfaqësuesit e biznesit, qeverisë, institucioneve financiare ndërkombëtare.

Me të njëjtin emër, në ekranin e A2 CNN do të transmetohet çdo të mërkurë, ora 21:00-22:00 edhe A2 Business Week. Me të ftuar do të diskutohet për temën kryesore të javës nga sektori I ekonomisë. Edhe ky program do të moderohet nga gazetarja Aurora Sulçe.

Marrë nga A2 News

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.