Një çudi që ndodh rrallë në Facebook!

Provoni sa të doni, por Mark Zuckerbergun nuk mund ti bëni “block” nga profili juaj në Facebook!
Në fakt kjo nuk është një “risi” e rrjetit social, sepse Marku ka qënë per vite me radhë i pabllokueshëm.
Duket e mërzitshme kjo por mesa duket themeluesi i FB paska vërtet për pak vëmëndje nga ju.

image

Sipas Mashable, Zuckerberg është pjesë e një mekanizëmi i cili ka si synim mbrojtjen e profileve ndaj atyre që përpiqen që ta sulmojnë atë virtualisht. Provojeni!

Por përse ndodh ky problem që për ne duket paksa i çuditëshëm?
Në qoftë se një llogari është bllokuar shpesh gjatë një hapësirë ​​të shkurtër kohe, mbrojtja nga ana e Facebook do të fillojë dhe për të parandaluar çdo bllokim tjetër, por kjo vetëm në rast se personi është vënë në shënjestër për sulm nga grupe dhe organizata indicidësh.

IMA/ Të gjitha të drejtat e autorozuara

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.