Njihni Klajdin! Punimi i tij do jetë një nga 10 wallpaper-at zyrtarë të DELL 2016!

DELL, një nga kompanitë më të mëdha të prodhimit të kompjuterave dhe pajisjeve elektronike, organizoi nëpërmjet Talenthouse, platformë e njohur për promovim punimesh artistiko-kreative, një konkurs ndërkombëtar për krijimin e 10 wallpaper-ave për linjën më të re të Laptop-ve DELL XPS të vitit 2016.

w3ksdintwgewtzy6vpkz

Në konkurs morën pjesë disa mijëra artistë nga e gjithë bota.

Juria e zgjedhur nga DELL për këtë konkurs përzgjodhi 10 fituesit.

Njëri prej tyre është Klajdi Qehaja, një ri shqiptar banues në Tiranë.

Fituesve, ashtu sikurse ishte e parashikuar edhe në rregulloren e konkursit, iu shpërndanë 10 çmime simbolike me nga 1000 $ secili, promovimi në disa platforma online dhe social media.

Ketu mund te vizitoni edhe punimet e tjera te Klajdit

Marre nga Dita

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.