Pa makina: E diela dhe për 2 fundjava, ja se kur do të rikthehet përsëri ndalimi i makinave

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kryeministri Rama pasditen e sotme ka bërë një dalje publike përmes rrjeteve sociale ku ka bërë me dije dhe lehtësimet e reja që do të pasojnë nga mbyllja e rreptë për shkak të COVID-19.

Ndërsa për afro tre muaj rresht e Shtuna dhe e diela ka qënë totalisht e mbyllur si për qytetarët ashtu dhe për makinat, Rama ka thënë se edhe 2 javët në vazhdim do të ketë ndalim qarkullimi të makinave për ditën e dielë.

Por Rama gjithashtu ka bërë me dije dhe një vendim tjetër sa i përket qarkullimit të makinave. Pas sezonit turistik, duke filluar nga Tetori dhe deri më muajin Mars, dita e fundit e javës do të ketë ndalim makinash duke ia lënë vendin këmbësorëve./IMA/

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!