Pearl.tv kanali i parë komercial free-to-air me transmetim Ultra HD në Europë

Nga 1 shtatori, kanali i parë gjerman free-to-air per teleshoping Pearl.tv do të prodhohet dhe transmetohet në Evropë ne Ultra HD sipas një marrëveshjeje ndërmjet Enstyle GmbH, kompania mëmë e pearl.tv, dhe SES Platform Services.

Pearl.tv, transmetuesi i blerjeve nga televizioni, do të nisë një kanal në formatin e ri televiziv, i cili ofron një rezolucion katër herë më të madh se standardi HD, në satelitin SES ASTRA (19, 2 ° Lindje).

Vite më parë, Pearl.tv ishte kanali i parë komercial që do të transmetonte programin e tij në HD.

Pearl.TV do të vazhdojë të transmetohet në rezolucion SD dhe HD në SES Astra përveç kanalit Ultra HD.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.