Përditësim i fundit nga infektivi | Trembëdhjetë persona mposhtin koronavirusin, tre në terapi intensive

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Vazhdon të rritet numri i personave që mundin koronavirusin dhe shërohen nga sëmundja.

Ministria e Shëndetësisë ka bërë me dije sot se në vend numërohen edhe trembëdhjetë të shëruar në 24 orët e fundit. Ndërkohë që në total, 80% e të prekurve tashmë janë të shëruar, ose 771 persona.

“Gjendja në spitalin infektiv paraqitet e qëndrueshme prej ditësh me katërmbëdhjetë pacientë të shtruar dhe vetëm tre prej tyre janë në terapi intensive”- bën me dije Ministria e Shëndetësisë.

Nga fillimi i epidemisë janë kryer mbi 13,500 testime molekulare dhe serologjike.

Deri tani janë mbi një mijë testime serologjike në personel shëndetësor, me një pozitivitet të përgjithshëm rreth 8%.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!