Policia njoftim të rëndësishëm për drejtuesit e makinave: Bëni kujdes në aksin rrugor Korçë-Goricë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Policia Rrugore, u këkron qytetarëve gjithashtu që të jenë të pajisur me goma dimërore dhe të përdorin zinxhirë në këtë aks rrugor, të respektojnë sinjalistikën rrugore, të ulin shpejtësinë, me qëllim shmangien e aksidenteve rrugore.

Policia e Korçës u ka bërë apel drejtuesve të mjeteve që të tregojnë kujdes përgjatë aksit rrugor Korçë-Goricë, konkretisht në Qafë Bigëll, për shkak të prezencës së ngricës në rrugë, kryesisht gjatë natës.

Policia Rrugore, u këkron qytetarëve gjithashtu që të jenë të pajisur me goma dimërore dhe të përdorin zinxhirë në këtë aks rrugor, të respektojnë sinjalistikën rrugore, të ulin shpejtësinë, me qëllim shmangien e aksidenteve rrugore.

Lëvizja në akset e tjera rrugore të qarkut, deri në këto momente, nuk paraqet probleme.

BurimiDOSJA.AL
Artikulli paraprakSerbia do të ndalojë përdorimin e profileve anonime në internet
Artikulli tjetërPrezantohet telefoni i parë antibakterial, CAT S42