Pornhub falas për të ‘luftuar’ Koronavirusin

Koronavirus ka përfshirë Italinë dhe si rrjedhojë qeveria ka shpallur gjëndjen emergjente të vetë karantinës në të gjithë vendin dhe për ti ardhur në ndihmë në mënyrën e tij, Pornhub dëshiron që ti mbajë në shtëpi ndjekësit duke iu dhuruar abonimin premium falas.

Kompania e prodhimit të filmave për të rritur ka bërë me dije që të gjithë përdoruesit italian do mund të aksesojnë përmbajtjet në platformën e tyre pa pagesë përgjatë muajit mars. Gjithashtu Pornhub do të japë në donacion të gjithë të ardhurat nga dega e tij, Modelhub për të ndihmuar spitalet italiane.

 

REKLAMA
loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.