Portali RTK me pamje të re!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Radio Televizioni Kombëtar i Kosovës ka shpalosur dizajnin e ri të portalit online i “RTKlive.com”.

Ajo që bie në sy në grafiken e re është ngjyra e bardhë dhe bojëqielli që dominon faqen. Detaje të tjera janë logot e kanaleve dhe radiove në pjesën e sipërme ku fillon faqja, që të adresojnë në nën faqet e çdo rrjeti. Më poshtë në te majtë logo e RTK Live vjen me përmasa më të medha në krahasim me të mëparshmen dhe në të djathtë lexojmë sloganin me shkronja kapitale “ADRESA e KOSOVES NE INTERNET”.

Struktura e faqes nuk ka pësuar shumë ndryshime përveçse shtimit të disa kategorive të lajmeve. Një interes i veçante i është kushtuar edhe rrjeteve sociale, tashmë ato janë më të dukshme në çdo postim.

RTK Live new design 2

Gjithashtu website vjen edhe në versionin responsive, i përshtatshëm për t’u aksesuar nga çdo aparat multimedial duke filluar nga smartphone, tablet dhe kompjuteri.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!