Pritet të bëjë zgjedhjen sot, produksioni “nxjerr padashje” partneren e Sajmirit të “Love Story”?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Mbrëmjen e sotme është finalja e “Love Story”. Spektakli i dashurisë ka mbërritur në fund, ku pritet që në puntatën e sotme, Saimiri të zgjedhë midis Merit dhe Generdës, dy finalisteve. Kohë më parë, në rrjet qarkulluan aludime se Saimiri dhe Generda në fakt kanë një lidhje që në Gjermani dhe ajo është sjellë enkas në spektakël për të qenë në fund e zgjedhura e tij.

Ditët e fundit, teksa janë xhiruar edhe takimet e fundit të Saimirit me vajzat, nga pjestarë të produksionit është parë që kanë udhëtuar drejt Stambollit. Ndërkohë finalistja tjetër, Meri, nuk duket asgjëkundi. Madje, as për takimin e saj nuk ka asnjë postim e jo më udhëtim stafi përtej kufijve. A nuk e bën kjo të qartë zgjedhjen e Saimirit duke u nis nga prioriteti që produksioni i ka dhënë Generdës? Megjithatë, pas kaq shumë zërave dhe këtij udhëtimi, le të bëjmë sikur do surprizohemi sot me çiftin e ri Generda-Saimir.