Programi i mbrëmjes 07/11/2014

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

#IMAprimeTime // PROGRAMI I MBREMJES, E Premte 07/11/2014

Programet që ofrojnë televizionet kryesore shqiptare në mbrëmje.

rtsh

RTSH | Ora 20.30 Nuk ka informacion Live Streaming

top-channel

TOP CHANNEL | Ora 21:00 The Voice of Albania [Emision]

Nje kompeticion i pakrahasueshem, me nje kaste te mrekullueshme artistesh, bashke per te perzgjedhur vokalin tuaj e per ta shnderruar ate ne sukses te menjehershem!

tv-klan

TV KLAN | Ora 21:00 Zone e Lire [Emision]

“Zone e Lire” eshte nje emision me karakter gjeneralist, i cili mbeshtetet mbi aktualitete te ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe nderkombetare, duke i percjelle ato nepermjet personazheve qe ideatori dhe drejtuesi i emisionit, Arian Çani fton ne studio. Keto personazhe jane protagoniste direkt ose indirekt te ketyre ngjarjeve. Promovimi eshte ne thelb te intervistave qe zhvillohen ne studio.

vplus

VIZION PLUS | Ora 20.50 Kapital [Emision] Live Streaming

Një talk show qe synon te mberrije tek moshat e rritura dhe tek publiku i interesuar per te kuptuar e marre pjese ne vendimarrjen politike dhe publike.Autori dhe moderatori i emisionit me te ri ne Vizion Plus, Aleksander Furxhi, vjen nga nje pervoje e gjate prej rreth dy dekadash si gazetar dhe editor i seksionit shqiptar te BBC.

albanian-screen

ALBANIAN SCREEN | Ora 21.00 Sulejmani i Madherishem [Serial turk] Live streaming

agon-channelAGON CHANNEL | Ora 21.30 A [Emision] Live Streaming

Nje emision nga Adi Krasten