Pushon së rëni “Alarmi” i Ora News!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Emisioni satiriko-investigativ “Alarm” nuk do të jetë më pjesë e sezonit të ri televiziv në Ora News. Lajmin e ka bërë të ditur vetë autori dhe drejtuesi i formati Armir Shkurti nëpërmjet një statusi në faqen e tij zyrtare në facebook. Ja se çfarë shkruan ai:

armir shkurti status fb alarm

Pas gati 5 vjetësh transmetim, një nga emisionet me audiencën më të lartë në Ora News, i ka dhënë “Lamtumirën” teleshikuesit që e ka ndjekur dhe e ka parë si të vetmin burim ku mund të ngrinte zërin për problematikat, çështjet sociale dhe padrejtësitë e sistemit.
Info Media Albania ka kontaktuar ideatorin dhe drejtuesin Armir Shkurti për arsyen e këtij vendimi por ende nuk kemi marrë një përgjigje prej tij. Arsyeja e vetme që kemi arritur të diktojmë në përgjigjet e z. Shkurti në komentet drejtuar ndjekësve të tij rreth mbylljes së programit është “keni të drejtë, por nuk e mbylla unë…”
Ndërkohë, në faqen e tij në facebook komentet e qytetarëve të pakënaqur dhe zhgënjyer nga ky vendim vazhdojnë të mbushin statusin duke identifikuar një fajtor të vetëm, sistemin qeverisës aktual. Duhet të kemi parasysh se pronari i medias Ora News, Ylli Ndroqi, asnjëherë nuk e ka fsheur afrimitetin e tij me Kryeministrin Edi Rama.
Emisioni i fundit i “Alarm”, u transmetua në datë 31 Korrik 2014.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!