Qeveria rihap kinematë, ja urdhëri në fletoren zyrtare.

People wearing face masks to protect against the coronavirus watch the film "Dolittle" at a movie theater in Beijing, Friday, July 24, 2020. Beijing partially reopened movie theaters Friday as the threat from the coronavirus continues to recede in China’s capital. (AP Photo/Mark Schiefelbein)

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Hapen kinematë në të gjithë vendin. Urdhri i Ministrisë së Shëndetësisë është publikuar këtë të mërkurë në Fletoren Zyrtare. Përmes këtij vendimi, kinematë përjashtohen nga aktivitetet që kufizohen për shkak të pandemisë së COVDI-19.

Hapja e kinemave do të të ofrohet në përputhje me protokollet e miratuara nga Instituti i Shëndetit Publik për parandalimin e përhapjes së infeksionit COVID-19.

Urdhëri i botuar në fletoren zyrtare :

URDHËROJ

Në urdhrin nr. 351, datë 29.5.2020 “Për marrjen e masave të veçanta dhe kufizimeve për parandalimin e përhapjes së COVID-19”, të ndryshuar, bëhet ndryshimi si më poshtë vijon:1. Në pikën 3, germa “b”, termi “kinematë”, shfuqizohet.2. Aktiviteti i kinemave të ofrohet në përputhje me protokollet e miratuara nga Instituti i Shëndetit Publik për parandalimin e përhapjes së infeksionit COVID-19.Ky urdhër hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

MINISTËR I SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE

Ogerta Manastirliu

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!