Rifillojnë zyrtarisht fluturimet/ TIA: Nisjet nga Shqipëria të kufizuara, ja kush lejohet të udhëtojë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Tirana International Airport njofton se sot zyrtarisht kanë filluar fluturimet me BE dhe vendet jo anëtare të BE.

Fluturimet e para janë sot në drekë me Vjenën, Beogradin dhe Frankfurtin kurse në darkë vijohet me Athinën.

TIA paralajmëron se nuk lejohen nga Shqipëria të udhëtojnë jashtë, por vetëm rezidentët apo nënshtetasit në BE që janë bllokuar në Shqipëri.

Po ashtu apelohet që udhëtarët të respektojnë protokollet e higjineës, me masa të detyrueshme për t’u mbajtur.