Rikthehet Bel Mondo, sot në Klan Plus

Do të nisë këtë të shtunë sezonin e dytë edhe emsiioni i njohur i lifestyle-t ‘Bel Mondo”. nënë drejtimin dhe autorësinë e Xhani Shqerra, programi konfirmon kështu vazhdueshmërinë edhe për një tjetër sezon të suksesshëm.

“Bel Mondo” do të transmetohet në kanalin Klan Plus” çdo të shtunë në orën 19:30 dhe këtë sezon do të vijojë të tregojë të bukurën dhe vendet më të veçanta të Shqipërisë, ato që njohin e nuk njohim të sjella me një shije tjetër edhe më elegante.

Promo-ja e emisionit ka dalë tashmë ndërsa ne na mbetet vetëm të ulemi para ekranit për të shijuar pasditen e kësaj të shtune.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.