Ronaldo me film të animuar, CR7 kthehet në superhero në “Striker Force 7”

Cristiano Ronaldo, një nga personazhet më të famshme në botën sportive, do të kthehet në superhero. Futbollisti i Real Madridit ka krijuar një seri televizive të animuar speciale.

“Striker Force 7”, seria animuar televizive do ta shohë CR7 autor dhe prodhues, në një eksperiencë larg fushës së blertë. Kampioni është një fans i madh i komikëve, karikaturave e filmave dhe ka vendosur të përsërisë veprat e Michael Jordan me “Space Jam”-in e tij. CR7 ka punuar për projektin me “Graphic India” dhe kompaninë për menaxhimin e marketingut “VMS Communications”.

“Striker Force 7”do të tregojë aventurat e një ekipi prej shtatë superheronjsh, të kryesuar nga kapiteni i Real Madrid dhe ekipi kombëtar portugez. Me bashkëpunimin e “Polaris Sports”, personazhet e servilit do t“Striker Force 7” integrohen në media të ndryshme, televizion dhe në botën e lojrave.

“Në të njëjtën mënyrë komike, futbolli lidh kulturat dhe njerëzit në mbarë botën, unë mendoj se personazhet e mëdhenj dhe heronjtë e animuar mund të bëjë të njëjtën gjë dhe kjo është arsyeja pse ne jemi të ngazëllyer për t’u bashkuar me pasionet futbollit dhe superheronjve në këtë projekt”.

Marre nga supersport.al