Ylli i Real Madrid, Cristiano Ronaldo vjen tashme ne nje film dokumentar rrethe jetes se tij.

Filmi i titulluar ‘Ronaldo’, ndjek jetën e tij përgjatë një vit. I ndjekur nga një ekip kinematografik 30-vjeçari eshte filmuar për më shumë se 14 muaj për të sjellë në ekranin e madh momente ekskluzive nga jeta e tij private dhe publike, duke prodhuar një dokumentar që do të shfaqet në mbarë botën.

Posteri Zyrtar i filmit "Ronaldo" - Credits Cristiano Ronaldo
Posteri Zyrtar i filmit “Ronaldo” – Credits Cristiano Ronaldo

Documentari është realizuar nga dy autoret e një tjetër dokumentari sportiv, ‘Senna’, si edhe të filmit të Amy Winehouse ‘Amy’.

Premiera e filmit do të mbahet në Londër në datë 9 Nëntor 2015.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.