RTSH dhe RTK rrisin bashkëpunimin në projekte të përbashkëta programore

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Drejtori i Përgjithshëm i Radio Televizionit Shqiptar, Thoma Gëllçi ka pritur në një takim pune Drejtorin e Përgjithshëm të Radio Televizionit Publik të Kosovës, Ngadhnjim Kastrati. Vëmendje e veçantë në këtë takim i është kushtuar rritjes së mëtejme të bashkëpunimit, veçanërisht përsa i përket projekteve të përbashkëta programore. Sipas Drejtorit të Përgjithshëm të Radio Televizionit Shqiptar Thoma Gëllçi, prodhimet e përbashkëta do të përfshijnë tematikë të larmishme, jo vetëm për audiencën e RTSH-së dhe RTK-së, por për gjithë hapësirën shqiptare dhe më gjerë në rajon. Së shpejti dy radio televizionet publike do të realizojnë dhe financojnë projekte të përbashkëta.

Marrë nga rtsh.al

Artikulli paraprakSokol Balla largohet nga Vizion Plus, nga shtatori në drejtimin e News 24?!
Artikulli tjetër19 vende do të “Ndajnë Gëzimin” në Junior Eurovision Song Contest 2019!