Saras (Gautam Rode) në gjendje të rëndë familjare

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Aktori indian Gautam Rode, i njohur si Saras protagonisti kryesor tek seriali “Sarasvatiçandra”, është duke përjetuar një gjëndje jo të mirë në familje.

Në profilin e tij në Twitter, ai ka njoftuar ndjekësit e tij se nëna e tij është sëmurë dhe është shtruar në spital. 

Kjo ka bërë që Gautam të ndërpresë për pak ditë punën e tij në projektet që ka në dorë, për ti qëndruar afër së ëmës e cila sipas njoftimit që ai ka dhënë është drejt përmirësimit dhe për pak ditë del nga spitali./www.imalbania.com/